A+ R A-

Bohos Ostor

www.karikasostor.com

BOHOS TAMÁS

Családom generációk óta ostorkészítéssel foglalkozik, e hagyomány pedig nem szakadhat meg. A tradíciókat követve folytatom apáim útját. Egyedi technikákat is alkalmazva, pontos munkával dolgozom, hogy minél szebb alkotásokat készítsek, és, hogy népi iparművész váljon belőlemKözel a cél!

 

 

 

 

Évtizedek óta a Magyar hagyományőrző rendezvényeken, fesztiválokon, több ezer gyermeket és fiatalt tanítunk meg a karikásostor használatára, technikáira gyermekostorral. Közülük már sokan vásároltak nagy ostorokat karikásostorkészítő mesterektől, szerte az országban. Ez nagy részben köszönhető a Bohos családnak, és a BOHOS OSTOR-nak.Bohos Tamás

 

Továbbra is fő célunk még több rendezvényre ellátogatni, még több gyermeknek megtanítani az ostor használatát, hogy ez a gyönyörű hagyomány sose haljon ki, és ne feledjük el, hogy honnan jöttünk. Megkérem a magyar embereket, ha tehetik, minél több hagyományőrző rendezvényre látogassanak el, ahol a mesteremberek ingyen és szívesen bemutatják elmúlt korok eszközeinek készítését és használatát. Minden érdeklődőt szeretettel várnak, hogy megismertessék ősi tradícióinkkal.