A+ R A-

V. Zrínyi Csikó Viadal, eredmények, képek

 

A szombati VI. Zrínyi Kupa ifi- és felnőtt versenye után vasárnap a gyerekeké volt a főszerep a Nagykovácsiban megrendezett V. Zrínyi Csikó Viadalon, melynek fővédnöke szintén Kiszelné Mohos Katalin polgármester asszony volt.
56-an indultak a megmérettetésen, a lelkes és kitartó versenyzés pedig izgalmakkal teli küzdelmeket és nagyon szép eredményeket hozott.

Különféle feladatokban kellett helyt állnia a csikóknak: már az ünnepélyes megnyitóra való csapatonkénti bevonulásra is pontokat kaptak. Ezután közös bemelegítést követően a páros vívásbemutatók következtek. A további négy versenyszámot már korosztályonkénti csoportokra oszolva, forgószínpad-szerűen teljesítették a versenyzők, így más- más sorrendben vettek részt birkózó, ill. szablyavívó küzdelmeken, valamint álltak helyt az akadálypróbán és az erőpróbán.

A kategóriák legjobbjai:

A kategória: Hazai János (Királyi Sólymok Buda Baranta Egyesület)
B kategória: Váradi Levente (Zrínyi Baranta SE)
C kategória: Tarnay Bence (Királyi Sólymok Buda Baranta Egyesület)
D kategória: Tímár Endre (Zrínyi Baranta SE)
E kategória: Hazai Margit (Királyi Sólymok Buda Baranta Egyesület)

A csapatversenyt idén a Királyi Sólymok Buda Baranta Egyesület sikersorozatát megtörve, rendkívül szoros versenyben a Zrínyi Baranta SE nyerte.

A főbírói feladatokat Litkei Máté és Biacsics Bálint vállalták, köszönet nekik és mindenkinek, aki hozzájárult ennek a szép rendezvénynek a lebonyolításához szervezéssel, eszközökkel, részvételével vagy bármilyen felajánlással.

Az eseményről készült képek megtekinthetőek:
https://goo.gl/photos/ZDbMSCG4MVeKPr9t8 és http://kaposbaranta.hu/hu/kepek.html

Részletes eredmények PDF


Zámbó Csilla Gyöngyvér

Zrínyi Baranta SE, Vértes Baranta