A+ R A-

24 órás ostormenet és Wesselényi Kupa

Barantások Figyelem!
A Napsólyom Baranta  idén, 2016. június 3-4n immár harmadik alkalommal tartja meg a 24 órás ostormenetet.
Az ostormenet fizikai és lelki próbatétel, valamint hitvallás a magyarság egysége mellett.
Az ostormenet alatt, annak szellemiségét megőrizve , idén nálunk kerül megrendezésre a Wesselényi kupa.
A verseny időpontja : 2016. június 4. Helyszíni regisztráció 7-8.30. Közös eligazítás 8.45. Kezdés 9 óra. ( a 8.30 után érkezők  a versenyben már nem vehetnek részt! )
Helyszín : Kunszentmárton, Kishajó kikötő ( volt Kőrös strand ) Az első nap érkezők, illetve az ostormenetben résztvevők saját, vagy katonai sátrakban alhatnak. Fürdési lehetőség ( hideg víz ) valamint WC biztosított.
A verseny szabad téren zajlik, mindenki ehhez igazodjon!
Étkezés tarisznyából, illetve 4.-n az ostormenet és a verseny résztvevői számára meleg ebéd biztosított. Kísérők étkezési szándékukat az előzetes regisztráció alkalmával jelezzék, nekik az ebéd 500 Ft/ .
Nevezési díj 1500 Ft, amit a helyszíni regisztráció alkalmával kell befizetni.
Versenyszámok :
Csikókövbirkózás
Menyétek, kesék, öskükövbirkózás, fokos párbaj , ostor bemutató gyakorlat ( ennek időtartama legfeljebb 30 másodperc ! )
A részvétel feltételei : megfelelő fizikai állapot, helyszíni regisztráció, OBSz tagsági ( ez a regisztráció alkalmával pótolható ),
A verseny és az ostormenet zárása után közösen vonulunk fel a haranglábhoz, ahol részt veszünk a megemlékezésen. Kérünk benneteket, csapatonként készüljetek kisebb koszorúval, vagy szalaggal, amiket elhelyezünk a harang alatt.
Előzetes jelentkezéshez szükséges adatok : név, születési dátum ( év ), csapatnév , település
Jelentkezni lehet a következő elérhetőségenEzt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Bővebb információLászlóffy Béla - 06 70 4304429 vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.